booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

Iščete nepozaben pobeg v svet razkošja, miru in sprostitve?

Atlantida Boutique Hotel***** je poimenovan po mitološkem otoku Atlantida, ki je najbolj znan po svojih domnevnih naprednih predzgodovinskih civilizacijah. Danes je ta sodobni "otok" novih doživetij, kjer se prepletajo zdravilna mineralna voda, vrhunska kulinarika, wellness, športne aktivnosti in čudovita narava v Rogaški Slatini.

Hotel Atlantida Rogaška Slatina je vaša sanjska destinacija, kjer se čas ustavi in vsak trenutek postane poseben. Obkroženi z neokrnjeno naravo in bogato zgodovinsko dediščino, boste v tem butičnem hotelu našli zatočišče pred vsakodnevnimi obveznostmi.

Ta čudoviti butični hotel združuje eleganco in sodobno udobje s pristnim stikom z naravo in bogato kulturno dediščino Rogaške Slatine.

Prepustite se razvajanju v luksuznih sobah, sprostite telo in duha v wellness oazi miru ter uživajte v ekskluzivnih wellness paketih, ki so skrbno zasnovani za popolno doživetje. Vsak paket vključuje vrsto razkošnih tretmajev in storitev, ki vas bodo popeljali na pot regeneracije in sprostitve.

Oaza miru v osrčju Rogaške Slatine

Atlantida Boutique Hotel se nahaja v mirnem okolju, vpetem v čudovito naravo, le korak stran od slovitega Medical centra Rogaška. V bližini hotela boste tako našli vse, kar potrebujete za popolno regeneracijo telesa in duha, od čudovite narave do vrhunskih zdravstvenih tretmajev, ki jih ponuja ta prestižni center.

400-letna tradicija zdravilne vode

Zgodovina zdraviliškega kraja Rogaška Slatina sega več kot 400 let nazaj, predvsem zaradi naravnih zdravilnih voda, kot je voda Donat – z magnezijem najbogatejša mineralna voda na svetu.

Voda Donat je tudi osrednji element v programih za izboljšanje zdravja, ki jih nudi hotel. Voda Donat ima izjemne zdravilne lastnosti, ki blagodejno vplivajo na prebavni sistem, uravnavajo telesno ravnovesje in prispevajo k splošnemu dobremu počutju. Ta celoviti pristop k zdravju in dobremu počutju naredi bivanje v hotelu še posebej koristno in osvežujoče.

Poleg edinstvene lokacije hotel ponuja vrhunsko nastanitev. Butični hotel z luksuznimi sobami in apartmaji zagotavlja popolno zasebnost in brezhibno udobje za vse goste. S svojo edinstveno zasnovo in prestižnim ambientom hotel Atlantida ustvarja prostor, kjer se vsak gost počuti posebnega.

Gostje lahko izbirajo med 76 vrhunsko opremljenimi dvoposteljnimi sobami in apartmaji, kjer je vsaka podrobnost premišljeno izbrana, da zagotavlja prijetno bivanje in sprostitev. Sobe so prostorne, svetle in opremljene s sodobnimi tehnologijami, da vam omogočajo popolno udobje.

Namestitev
Namestitev

Luksuzne sobe za kraljevski počitek

Razumemo, kako želijo ljudje živeti

V hotelu Atlantida Rogaška Slatina so luksuzne sobe in apartmaji zasnovani tako, da združujejo sodoben dizajn z elementi narave, kar ustvarja popolno harmonijo med udobjem in naravnim okoljem. Svetle in prostorne sobe nudijo izjemne razglede na zelene griče Rogaške Slatine, kar prispeva k občutku miru in sprostitve.

Vsaka soba je premišljeno opremljena z vrhunskimi materiali in detajli, ki zagotavljajo prestižno bivanje in popolno zasebnost. Razgledi na okoliško naravo pa dodatno poudarijo sproščujočo atmosfero, ki je popolna za tiste, ki si želijo pobegniti od vsakodnevnega vrveža in se prepustiti razkošju miru in tišine.

Sobe so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo, vključno s pametnimi sistemi, ki omogočajo popolnoma personalizirano bivanje. Gostje lahko s pomočjo teh sistemov enostavno prilagodijo osvetlitev, temperaturo in druge funkcije prostora, kar jim omogoča, da ustvarijo okolje, ki ustreza njihovim individualnim željam in potrebam.

Vsaka luksuzna soba je opremljena z visoko kakovostnim pohištvom, udobnimi posteljami in prestižno opremo, ki nudi vrhunsko udobje.

Tu se boste počutili kot kraljevi gost, ne glede na to, ali bivanje vključuje romantičen pobeg ali poslovno potovanje.

Wellness oaza miru in sprostitve

Središče hotelske ponudbe je nedvomno wellness oaza miru, kjer se telesu in duhu povrne harmonija.

Hotel Atlantida je poznan po svojem wellness & spa centru, ki vključuje ogrevan notranji bazen, finsko in turško savno, solno sobo in prostore za masaže ter nego obraza in telesa. Ta oaza sprostitve je zasnovana za popolno regeneracijo telesa in duha, kjer lahko gostje uživajo v vrhunskih wellness storitvah.

Na voljo so tudi prostori za počitek s pogledom na okoliško naravo, kjer se boste lahko sprostili po dolgem dnevu raziskovanja Rogaške Slatine.

Poleg individualnih wellness storitev hotel ponuja različne wellness pakete, zasnovane glede na vaše potrebe. Od sprostitvenih paketov, ki vključujejo masaže in kopeli, do detox programov, ki temeljijo na uporabi zdravilne mineralne vode Donat. Več o detox programu - očistite telo in pridobite energijo si lahko, preberete TUKAJ.

Za popolno sprostitev pa si lahko privoščite tudi romantičen oddih, ki vključuje posebne tretmaje za pare. Ta ekskluzivni paket ponuja nepozabne trenutke v dvoje, kjer lahko uživate v luksuznih tretmajih, ki so zasnovani za sprostitev in poglobitev vezi med partnerjema.

Bogata kulinarična ponudba

Jejte zdravo in okusno

V hotelskem baru in restavraciji vas bo navdušila ponudba vrhunske kulinarike, kjer se prepletajo lokalne sestavine in sezonske specialitete.

Kulinarična doživetja v hotelu Atlantida Rogaška Slatina so nekaj posebnega. Restavracija nudi široko paleto mednarodnih in lokalnih jedi, pripravljenih iz svežih, sezonskih sestavin, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in avtentičnost. Vsak obrok je skrbno zasnovan, da gostom nudi kulinarično razvajanje v prijetnem in elegantnem ambientu.

Zavezani k naravni in zdravi prehrani, kuhinja ponuja tudi dietne jedilnike, kar je še posebej pomembno za goste, ki prihajajo na zdravstvene ali wellness oddihe. Ti jedilniki so skrbno zasnovani, da zadovoljijo specifične prehranske potrebe in omogočajo gostom, da uživajo v okusnih jedeh, hkrati pa podpirajo njihove cilje dobrega počutja.

Ob bogatem zajtrku boste lahko uživali v lokalnih dobrotah, medtem ko vas bodo v večernih urah razvajale specialitete, pripravljene po tradicionalnih receptih

Nepozabna doživetja in aktivnosti

Poleg sprostitve v wellnessu in uživanja v luksuznih sobah hotel Atlantida ponuja tudi številne aktivnosti, ki bodo dopolnile vaš oddih.

Lahko se odpravite na sprehode po čudovitih okoliških parkih ali pa si izposodite električna kolesa in se zapeljete po neokrnjeni naravi Rogaške Slatine. Te aktivnosti omogočajo odličen način za raziskovanje okolice in aktivno preživljanje prostega časa, kar vašemu bivanju doda dodatno vrednost in priložnost za povezovanje z naravo.

Prav tako lahko obiščete bližnje kulturne znamenitosti, kot je Muzej Anin Dvor - prostor, kjer se prepletata preteklost in sedanjost. Skozi 8 skrbno oblikovanih tematskih muzejskih zbirk, odkrijte bogato dediščino ter glavne znamenitosti Rogaške Slatine na enem mestu.

V bližini hotela (oddaljenost od hotela 100m) se nahaja Medical center Rogaška, največji zasebni medicinski center in zunanji partner hotela, ki vam nudi številne preventivne in druge programe.

Gostje, ki si želijo več aktivnosti, lahko obiščejo hotelski fitnes ali pa se sprostijo ob plavanju v notranjem bazenu. Fitnes je opremljen z modernimi napravami, ki omogočajo učinkovito vadbo in ohranjanje kondicije tudi med dopustom.

Plavanje v ogrevanem notranjem bazenu je prav tako odlična izbira za sprostitev po napornem dnevu, saj nudi prijeten način za aktivno preživljanje časa ter regeneracijo telesa. Ne glede na to, ali želite izpopolniti svojo telesno pripravljenost ali se le sprostiti, hotel Atlantida ponuja možnosti za vsakogar.

V zimskih mesecih pa vas bo zagotovo navdušila prijetna savna z razgledom na zasneženo pokrajino. Ta edinstvena izkušnja ne le, da ogreje telo, temveč tudi umiri duha, kar je še posebej dobrodošlo v hladnejših mesecih.

Luksuzna namestitev na ekskluzivni lokaciji

Če iščete popolno kombinacijo prestiža, miru in zdravilne moči narave, je hotel Atlantida Rogaška Slatina prava izbira za vas. Ta butični hotel vas bo očaral s svojo edinstveno lokacijo, luksuznimi sobami, sproščujočo wellness oazo in bogato kulinarično ponudbo.

Ne glede na to, ali se odločite za romantičen oddih v dvoje ali za wellness paket, ki bo obnovil vaše telo in duha, boste v hotelu Atlantida doživeli popoln luksuzni oddih.

Rezervirajte svoj termin še danes in se prepustite nepozabnemu razvajanju v srcu Rogaške Slatine! Uživajte v edinstvenih doživetjih, razkošnih nastanitvah in vrhunski kulinariki, ki bodo vaš oddih naredili resnično posebnega. Ne zamudite priložnosti za pobeg v oazo miru in luksuza.

PONASTAVITE SE