booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

V sodobnem svetu, kjer vsakodnevni stres, nezdrava prehrana in okoljsko onesnaženje obremenjujejo naše telo, postaja skrb za zdravje ključnega pomena. V takšnih razmerah postane razstrupljanje telesa, znano tudi kot detox terapija, izjemno učinkovit način za obnovitev vitalnosti, izboljšanje splošnega zdravja ter ponovno vzpostavitev telesnega ravnovesja.

V Atlantida Boutique Hotel, prestižnem 5-zvezdičnem hotelu v čudoviti Rogaški Slatini, nudimo edinstveno priložnost za razstrupljanje in obnovitev življenjske energije v luksuznem in mirnem okolju. Ponujamo vrhunske wellness storitve in specializirane detox programe, ki so zasnovani za zagotavljanje popolne regeneracije telesa in duha ter ustvarjanje celovite izkušnje zdravja in sprostitve.

Atlantida Boutique Hotel v Rogaški Slatini: Vaša oaza luksuza in dobrega počutja

Atlantida Boutique Hotel se nahaja v samem srcu Rogaške Slatine, ki slovi po svoji osupljivi naravni lepoti in zdravilnih mineralnih vodah. Gostje se lahko prepustijo uživanju v čudovitih razgledih na okoliške parke in elegantne vrtove, ki ustvarjajo občutek popolne harmonije z naravo in zagotavljajo mirno sprostitev.

Hotel združuje luksuz in zdravilne programe, kar omogoča gostom, da se popolnoma potopijo v svet razkošja, se osvobodijo vsakodnevnega stresa in izkusijo globoko obnovo telesa in duha.

Detox programi s strokovnim vodstvom - spoznajte izvirne programe, ki temeljijo na zdravilni mineralni vodi

Pegaz MG programi zagotavljajo, da vaše telo dobi vse, kar potrebuje za obnovo, regeneracijo in dolgotrajno izboljšanje zdravja. Vzpostavitev ravnovesja v telesu in duhu postane dosegljiva s pomočjo skrbno zasnovanih korakov, ki vas vodijo skozi pot do optimalnega zdravja in vitalnosti.

Metoda Pegaz Mg je učinkovita rešitev za utrujenost, zmedenost, slabo splošno počutje, izgorelost, mišične krče in glavobole, želodčne in žolčne težave.

Metodo Pegaz-Mg lahko izkusite samo v Rogaški Slatini

Programi PEGAZ MG so zasnovani za posameznike, ki iščejo globlje in celovitejše rešitve, ki presegajo osnovne wellness storitve. Ti programi so popolnoma prilagojeni vašim individualnim potrebam in ciljem.

Vrhunski strokovnjaki s posameznih zdravstvenih področij z uporabo najsodobnejših metod opravijo podroben začetni pregled in pripravijo personaliziran načrt, ki vključuje optimalno kombinacijo medicinskih, wellness in lepotnih storitev. Tako prejmete celovito oskrbo, ki je prilagojena vašim specifičnim potrebam in vam omogoča dosego najboljših rezultatov za zdravje in počutje.

Detox programi

Programi Pegaz MG predstavljajo izjemno priložnost za globoko razstrupljanje telesa v razkošnem in pomirjajočem okolju. Združujejo najsodobnejša medicinska dognanja, vrhunske terapevtske tretmaje in zdravilne učinke naravne mineralne vode Donat, kar omogoča celostno izboljšanje vašega zdravja in počutja.

Ti skrbno zasnovani programi ne le obnovijo vašo energijo, ampak tudi revitalizirajo telo in um. Če iščete popolno rešitev za regeneracijo in dvig kakovosti svojega življenja, so Pegaz MG programi idealna izbira za vas.

Prednosti vode Donat pri razstrupljanju

Voda Donat je prestižna mineralna voda iz Rogaške Slatine, cenjena zaradi svoje edinstvene sestave in visoke vsebnosti magnezija. Že stoletja je priljubljena v zdraviliščih zaradi svojih izjemnih zdravilnih lastnosti.

Voda Donat pripomore k uravnavanju presnove in podpira telo pri učinkovitejšem izločanju odpadnih snovi.

Visoka vsebnost magnezija spodbuja delovanje encimov, ključnih za presnovne procese, kar izboljšuje presnovo hranil in izločanje toksinov. Poleg tega magnezij sodeluje v procesih pretvorbe hrane v energijo, kar povečuje vitalnost in zmanjšuje utrujenost med razstrupljanjem.

Pitna kura z vodo Donat je ključni element vsakega detox programa in nepogrešljiva izbira za tiste, ki želijo učinkovito očistiti svoje telo in obnoviti energijo.

 

Ostale luksuzne storitve in programi za brezskrbno razvajanje

ki iščejo popolno ravnotežje med aktivnim življenjem in sprostitvijo, v prefinjenem okolju, ki zagotavlja vrhunsko udobje in elegantno izkušnjo.

 Odkritje razkošno wellness oazo, ki vključuje prefinjene tretmaje, od osvežilnih masaž do nege obraza in telesa, vse v vrhunskem ambientu, ki zagotavlja popolno regeneracijo.

Ali pa uživajte v vrhunskih športnih in rekreativnih izkušnjah, od pohodniških poti do edinstvenega stolpa Kristal, ki velja za najvišji stolp in hkrati najvišjo stavbo v Sloveniji.

Gastronomski vrhunec v Rogaški Slatini

Pripravite se na kulinarično izkušnjo z vrhunskimi jedmi, pripravljenimi iz izbranih sestavin.

Naša kulinarična ponudba vključuje inovativne jedi in edinstvene okusne kombinacije, ki zadovoljijo najzahtevnejše brbončice.

Uživajte v razkošnem gastronomskem potovanju, ki združuje prefinjenost in okus v vsakem grižljaju.

Jejte zdravo in okusno v hotelski restavraciji. Ko vam zadiši skodelica odlične kave, se oglasite v Lobby baru, kjer se udobno namestite v enega od privlačno ekstravagantnih dizajnerskih foteljev. Ali pa si privoščite koktajl na mirni terasi z razgledom na Rogaško Slatino.

Dodatne storitve in programi v Atlantida Boutique Hotelu so zasnovani tako, da gostom ponudijo celovito izkušnjo sprostitve, obnove in revitalizacije. Več idej kaj početi v Rogaški Slatini, oazi miru in zdravja, si oglejte tukaj.

Idealna izbira za razstrupljanje v luksuznem hotelu

Atlantida Boutique Hotel izstopa zaradi svoje ekskluzivnosti, luksuza in personaliziranega pristopa k vsakemu gostu. Poleg tega je Rogaška Slatina znana po svoji naravni in zdravilni moči, kar jo naredi idealno destinacijo za razstrupljanje in obnovitev energije.

S kombinacijo vrhunskih wellness in spa tretmajev, medicinskih programov, rekreativnih možnosti in izvrstne kulinarike, zagotavljamo, da se vsak gost počuti posebno in negovano.

Če iščete učinkovito razstrupljanje telesa v prestižnem okolju, je Atlantida Boutique Hotel prava izbira za vas.

Rezervirajte svoj detox program iz Pegaz Mg paketov TUKAJ in izkusite vse prednosti razstrupljanja v čudoviti Rogaški Slatini.

PONASTAVITE SE