Zaposlitev

Delo v Atlantidi je pot v skupnost, kjer vsak zaposleni šteje.

Naš zaščitniški znak sta individualni pristop in profesionalnost, kar nadgrajuje visoko strokovnost. K dobremu vzdušju v luksuznem hotelu prispevajo prav vsi zaposleni, saj delujemo kot velika družina, ki jo krepi zadovoljstvo naših gostov. Spodbujamo timsko delo in verjamemo v pomembnost vsakega posameznika v ekipi. Smo ekipa z dobro razdeljenimi vlogami, iskrenimi komunikacijskimi potmi in tesno medsebojno povezanostjo.

Zakaj bi si želeli postati del naše ekipe?

  • Zaposlenim nudimo kreativno in stimulativno delovno okolje, v katerem spoštujemo ter razvijamo osebne in strokovne kompetence zaposlenih, jih motiviramo za delo ter jih za delo tudi ustrezno nadgradimo.
  • Podajamo znanja in izkušnje za delo v turizmu.
  • Razvijamo osebne potenciale.
  • Našim zaposlenim zaupamo najodgovornejše poslanstvo – delo z našimi cenjenimi gosti in s poslovnimi partnerji. Skupaj ustvarjamo trdne, zanesljive in spoštljive vezi širom sveta.
  • Zaposleni v Atlantidi so vpeti v inovativne projekte za prihodnost.

V Atlantidi v teh dneh širimo našo ekipo. Zato medse vabimo pozitivno naravnane ljudi, polne zagona in želje po novih izkušnjah. Iščemo kreativnega kuharja ali kuharico in spretnega ter inovativnega natakarja, predanega svojemu delu, ki uživa v timskem delu in se rad smeji. Se vidite v naši družbi, v naši ekipi?

Vaše prošnje z življenjepisom lahko posredujete na e-naslov info@atlantida-rogaska.si in morda se kmalu vidimo pri nas.