Arrow
Arrow
Slider

Solna soba

Se že vidite udobno nameščeni, obdani s sterilno belino in s pridihom morske soli? So vas misli odnesle na morje? Obiščite morje v malem. Solna soba je obdana z morsko soljo. Srce solne sobe je sodobna medicinska naprava  halogenerator, ki sistematično vpihava mikronske delčke suhega solnega aerosola čiste soli in tako ustvarja mikroklimo naravnih solnih jam.  Med solno terapijo se izvaja tudi barvna terapija, poslušate pa lahko pomirjajočo glasbo, meditirate, berete ali se pogovarjate. Morskim užitkom se boste predajali 40 minut.

Učinki solne terapije

Solna terapija na naraven način blagodejno vpliva na krepitev imunskega sistema. Je učinkovita pomoč pri lajšanju simptomov dihalnih bolezni, kot preventivna terapija pred virusnimi obolenji in bakterijskimi okužbami. Učinkovita je pri alergijskih spremembah na koži ali kot odlična relaksacija po večjih športnih obremenitvah.

Morska sol z vso svojo sestavo blagodejno učinkuje na zdravje, kožo, lase in dihala. Ker je solna soba v celoti obdana s plastjo soli, tako ustvarja sterilno okolje. Solni aerosol ima močan vpliv na delovanje limfnega sistema, zato pospešuje izločanje toksinov iz telesa in odvečne vode iz podkožja.

Po obisku solne sobe boste spočiti in pomirjeni, kar hkrati izredno dobro vpliva na kvaliteto spanja.