Arrow
Arrow
Slider

Izjemno udobje v luksuznih dvoposteljnih sobah

V hotelu vam udobje počitka in kvalitetno preživljanje časa v zasebnosti nudi 61 dvoposteljnih sob šestih različnih tipov (Superior, Deluxe, Standard, Exclusive, prilagojena invalidom, dvoposteljna soba s francoskim oknom). Gosta očarajo tudi z razgledom, ki ga nudijo.

Opremljenost sob

Sobe so v izmeri od 20 do 33m2 in kopalnice 3 do 6m2. Vse pametne sobe so opremljene s sodobno nadstandardno opremo, s kopalnico (tuš ali kad), z ležiščem 180 x 210 cm, s satelitsko televizijo (40“ ali 55“), z mini barom, s sefom; prav tako nudijo brezplačno WiFi povezavo. Pametne sobe imajo elektronski nadzor dostopa, uravnavanje temperature, klime in elektrike. Na voljo je tudi 33 sob, ki so med seboj povezane z veznimi vrati. V vsaki sobi vas bo ob prihodu pričakala steklenica mineralne vode Donat Mg, saj želimo prispevati k vašemu zdravemu počutju in vitalnosti.

Podroben opis

  • Dvoposteljne sobe DELUXE imajo balkon s pogledom na hrib Janina, ločen wc in kopalnico s steklom. Zaradi parketa so primerne za alergike in nimajo veznih vrat. Štiri sobe so s kadjo in štiri sobe z velikim tušem (1,4 m).
  • Dvoposteljne sobe SUPERIOR so vse z balkonom, s pogledom na hrib Janina, imajo vezna vrata, prostorne kopalnice s kadjo in tušem hkrati ali s kadjo in z bidejem. V eni sobi od veznih sob je ležišče 180 x 210 cm, v drugi vezni twin sobi sta dve ločeni enojni ležišči (2 x 90 x 210 cm).
  • Standardne dvoposteljne sobe imajo vse balkone s pogledom na hrib Janina, prostorne kopalnice s kadjo in z bidejem. Dve standardni dvoposteljni sobi imata možnost pomožnega ležišča.
  • Dvoposteljne sobe s francoskim oknom ponujajo pogled na cvetoči travnik. Sobe imajo ležišče 180 x 210 cm ter kopalnice v velikosti 3 m2 s tušem.
  • Dvoposteljne sobe Exclusive v velikosti 32 m2 imajo balkon s pogledom na park, veliki LCD (55“) in dodatni počivalnik. 6 m2 velike kopalnice z oknom, s pogledom na naravo, so opremljene s kadjo in z bidejem. Ena dvoposteljna soba Exclusive je velikosti 26 m2 z velikim nadstandardnim balkonom (17 m2) na najvišjem nadstropju hotela, s pogledom na hrib Janina in je vezana z apartmajem Deluxe.
  • Dvoposteljna soba, prilagojena invalidom, ima balkon s pogledom na park, ležišče 160 x 210 cm in veliko kopalnico s tušem. Soba je opremljena invalidom prijazno.