Arrow
Arrow
Slider

HOTEL ATLANTIDA

Atlantida nudi edinstvena doživetja in vedno znova pozitivno preseneča v vseh pogledih. Na eni strani z vrhunskimi hotelskimi storitvami, dizajnerskim ambientom, estetiko, pametnimi sobami ali apartmaji, na drugi strani pa, kar je še pomembneje, z ljudmi, ki živijo njeno zgodbo in ki jih odlikujeta prijaznost ter strokovnost.

Gre za edini luksuzni hotel te vrste v okolici. Če se želite umakniti vsakodnevnemu stresu in uživati v popolni zasebnosti, če vas navdušuje odlična hotelska arhitektura ali želite preventivno poskrbeti za svoje zdravje, potem je današnji sodobni »otok« novih doživetij, zdravilne mineralne vode, vrhunske kulinarike, wellnessa, športa in čudovite narave kot nalašč za vas.

Naše primarno poslanstvo je skrb za vaše prijetno bivanje in dobro počutje, ki ga želimo pričarati v luksuznih dvoposteljnih pametnih sobah ter apartmajih z nadstandardno opremo. Ob tem nam je zelo pomembno, da se dobro počutite tudi v ostalih delih hotela, kjer vas pričakujemo v:

  • baru hotelskega preddverja;
  • glavni restavraciji;
  • klubu & restavraciji À la carte;
  • ogrevanem notranjem bazenu z Whirlpoolom in Oazi savn;
  • Wellness & Spa centru s solno sobo;
  • ter v dvorani za fitnes.

ŠE NEKAJ INFORMACIJ, KI VAM BODO V POMOČ PRI BIVANJU V HOTELU

  • prvi dan bivanja pri nas vas prijazno pričakujemo po 14. uri;
  • na dan odhoda pa vas v recepciji pričakujemo do 11. ure.

V hotelu se lahko kadarkoli obrnete na naše prijazno osebje, ki govori več jezikov: slovensko, rusko, italijansko, hrvaško, angleško in nemško.

HIŠNI LJUBLJENČKI

Čeprav imamo vsi v ekipi hotela zelo radi živali, ocenjujemo, da naš hotel zanje ni primeren prostor. Hvala, da nas razumete.

HOTELSKA RESTAVRACIJA

Z zajtrkom najbolj zgodnje čakamo že ob sedmih zjutraj; če imate raje pozen zajtrk, vam ga postrežemo do enajste ure.

RESTAVRACIJA À LA CARTE

Je za vas odprta vsak dan med 12. in 22. uro.

WELLNESS & SPA CENTER

V njem se lahko po mili volji razvajate ali pa vas bomo razvajali mi med osmo uro zjutraj in osmo uro zvečer, medtem ko Oazo savn odpiramo opoldne.