Arrow
Arrow
Slider

Atlantida v osrčju narave!

Staro, pogrešano mesto Atlantida so prekrivali širni gozdovi, z gorovij so se stekale reke in nudile čisto vodo za pitje in kopanje. Prst je bila zelo rodovitna, trava bujna in zelena. Ljudje so nabirali užitne rastline in živeli z naravo. Zelišča so intuitivno uporabljali za čaje in zdravilne napitke. Poslušali so ptičje petje in šelestenje listja ter uživali v sončnih žarkih. Uporabljali so čute vida, vonja, dotika in okusa ter cenili to, da so dobili priložnost za utelešenje. Vsak dan so se zahvaljevali za darežljivost bogovom. V tistem času je bila narava mirna in tiha, ljudi pa je prežemal občutek globokega notranjega miru.

Upamo, da boste del tega sveta doživeli ob bivanju v našem hotelu in okolju, v katerem se nahaja. Namenjen je namreč ljudem, ki si želijo kakovostno preživeti čas in se umakniti vsakodnevnemu stresu.

Naravna okolica Rogaške Slatine vam s svojimi naravnimi vrelci in neokrnjenim okoljem omogoča prav to: stik z zeleno naravo, dolge sprehode, meditacijo, rekreacijo, svež zrak, zdravje in dobro počutje. Želimo vam pričarati najlepše trenutke vašega prostega časa, skozi dobro počutje in prijetna doživetja.