Arrow
Arrow
Slider

Prestižna izkušnja bivanja v apartmajih

V hotelu se nahaja 15 apartmajev šestih različnih tipov (Junior, Superior, Comfort,  Deluxe, apartma s francoskim oknom, Predsedniški apartma). Posebnost hotela sta dva velika apartmaja Deluxe v najvišjem nadstropju in Predsedniški apartma z zasebnim dvigalom iz garaže. 12 apartmajev ima ločen wc, od tega ima pet apartmajev še dodaten wc. Nekateri apartmaji imajo wc školjko z ločeno intimno prho (Kit shut- off).

Opremljenost apartmajev

Apartmaji (v izmeri od 48 do 75 m2) imajo velike kopalnice (od 6–16 m2), opremljene z vrhunsko kozmetiko Bvlgari. V vsakem izmed apartmajev sta sodobno in nadstandardno opremljeni spalnica ter dnevna soba. 10 apartmajev ima balkone velikosti 7 do 13 m2, štirje apartmaji pa imajo francoska okna. Na voljo sta tudi 2 apartmaja, ki se lahko povežeta s skupnim hodnikom. Predsedniški apartma je povezljiv z apartmajem Comfort, medtem ko je apartma Deluxe povezljiv z dvoposteljno sobo Exclusive. Apartmaji so opremljeni z ležiščem 180 x 210 cm, s satelitsko televizijo (40“ ali 55“), z mini barom, s sefom, z brezplačno WiFi povezavo in s pametno instalacijo, ki omogoča elektronski nadzor dostopa, uravnavanje temperature, klime in elektrike. V vsakem apartmaju vas bo ob prihodu pričakala steklenica mineralne vode Donat Mg, saj želimo prispevati k vašemu dobremu počutju in vitalnosti.

Podroben opis (11 z balkonom, štirje brez)

  • Apartma Junior se razprostira na 34m2 z balkonom (6–8 m2) s pogledom na magičen gozd. Apartma ima spalni del in manjši salon ter kopalnico s kadjo.
  • Apartma s francoskim oknom v velikosti 51–54 m2 ima spalni del in prostornejši salon. Kopalnica ima kad in bide.
  • Apartma Superior z balkonom (7 m2) se razprostira na 51–54 m2 in ima spalni del, prostornejši salon, prostorno kopalnico s kadjo in bidejem ter dodaten ločen wc.
  • Apartma Comfort v velikosti 45–54 m2 z balkonom (15 m2), ki ponuja pogled na hrib Janina, ima ločeno spalnico in salon ter ločen wc v salonu. Prostorna kopalnica s steklom z vhodom iz spalnice je opremljena s kadjo, tušem in z bidejem. Apartma Comfort je vezan z dvoposteljno sobo Exclusive.
  • Apartmaja Deluxe se razprostirata na velikosti 59 in 68 m2 z balkonom (14–16 m2) s pogledom na hrib Janina. Imata ločeno spalnico in salon ter ločen wc v salonu. Prostorna kopalnica s steklom z vhodom iz spalnice je opremljena s prostostoječo kadjo, tušem in bidejem. Apartmaja sta na najvišjem nadstropju, eden od njiju je povezljiv z dvoposteljno sobo Exclusive.
  • Predsedniški apartma ima 76 m2 in se ponaša s 155m2 veliko teraso s pogledom na hrib Janina ter magičen gozd. Apartma ima ločeno spalnico in salon ter ločen wc v salonu. Prostorna kopalnica s steklom z vhodom iz spalnice je opremljena s kadjo, tušem in bidejem. Apartma je na najvišjem nadstropju in ima zasebno dvigalo iz garaže.